Vacatures

​Preventie-assistent Ouderenzorg

36+ uur | Preventie-assistente | Woerden

Solliciteer direct

Ben jij een preventie-assistent en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht de vacature voor jou! Voor onze opdrachtgever in Woerden zijn wij per direct op zoek naar een preventie-assistent Ouderenzorg voor 40 uur.  

De grootste doelgroep waarvoor gewerkt wordt zijn kwetsbare ouderen. Door vergrijzing groeit deze groep de komende jaren. Om te kunnen blijven eten en praten is het van groot belang dat de mondgezondheid van kwetsbare ouderen zoveel mogelijk op peil blijft. Deze organisatie levert mobiele mondzorg. Dat wil zeggen dat zij tandheelkundige hulp op locatie leveren aan ouderen in verpleeghuizen en aan alle cliënten, bewoners in instellingen die niet (meer) gewend zijn een tandartspraktijk te bezoeken. De tandartsen, mondhygiënisten, (preventie-)assistenten en KPT-ers komen met hun apparatuur bij cliënten langs voor controle en behandeling.

Functie eisen

·       Je bent in het bezit van een MBO-diploma tandartsassistent(e);

·       Je bent in het bezit van aanvullende diploma’s;

·       Je bent flexibel, gedreven en enthousiast;

·       Werkervaring als preventie-assistent(e) en/of tandartsassistent(e) is een pré;

·       Je beschikt over een correcte titer bepaling of bent bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest);

 

Wij bieden 

·       Een dienstverband van 36 uur; 

·       Een uitdagende en prettige werkomgeving;

·       De kans om te werken met unieke patiëntengroepen.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gouwke Quadekker bereikbaar op 0624248535.