Vacatures

Vacature Balie-assistent in Leeuwarden

16 uur | Balie-assistent | Leeuwarden

Solliciteer direct

Deze praktijk is vrij recent gevestigd in Leeuwarden en heeft 6 modern, ruim en licht ingerichte behandelkamers. Wanneer je de praktijk binnenkomt proef je gelijk de professionele en gemoedelijke sfeer, wat fijn is voor patiënt en uiteraard voor werknemer. De patiënt staat hier op nummer 1! Dit betekend dat zij met veel persoonlijke aandacht kijken en luisteren naar wat de patiënt nodig heeft. Patiënten zijn welkom voor algemeen tandheelkundige behandelingen. De praktijk is goed bereikbaar met eigen- en openbaarvervoer. 

Functieprofiel:

Als Baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt in de praktijk. Je staat klaar om patiënten op te vangen en verder te helpen met hun vragen of opmerkingen, persoonlijk, per mail of per telefoon. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de externe communicatie. Ook ben je een echte steunpilaar voor je collega's, o.a. door nauwkeurig de agenda's te plannen en daarin het overzicht te behouden, maar ook voor het reilen en zeilen van de praktijk. Is er een airco kapot? Dan roep jij 'regel ik!'.

Zij zien graag een kandidaat die:

  •  werkervaring heeft als Baliemedewerker in een Tandartspraktijk / bij een dentaal bedrijf
  • proactief, communicatief en representatief is
  •  16-32 uur beschikbaar is.

Zij bieden hun nieuwe werknemer:

- een gemotiveerd en gezellig team waar jouw ideeën van harte welkom zijn - een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden - een fijne begeleiding om goed kennis te kunnen maken met de praktijk