Vacatures

Vacature preventie-assistent(e) in Heemstede (Vacature vervult)

16 uur | Preventie-assistente | Heemstede

Zoek jij als preventie-assistent(e) een nieuwe uitdagende baan voor 24 uur per week?

Voor een praktijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een enthousiaste, representatieve preventie-assistent(e) voor 24 uur per week. Het betreft de maandag,  donderdag en vrijdag.
Binnen deze functie behandel je patiënten. De tandarts werkt op meerdere kamers. We zijn daarom op zoek naar een preventie-assistent die zelfstandig kan werken. De praktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers waar de patiënten naast algemene tandheelkunde ook terecht kunnen voor andere specialisaties.

Functie-eisen vacature preventie-assistent in Heemstede

Wij zoeken een preventie-assistent(e) die de opleiding heeft afgerond en een aanvullende cursus voor preventie heeft afgerond. Je dient kennis te hebben van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen. Daarnaast zoeken wij iemand die zelfstandig, stressbestendig en proactief is en iemand die goed in teamverband kan werken. Tevens heb jij een flexibele en gemotiveerde instelling. Daarnaast is het belangrijk dat je een dienstverlenende en patiëntgerichte instelling hebt. Kennis van Exquise is een pré!

Wat jou wordt aangeboden

Deze praktijk biedt een uitdagende functie binnen een professionele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de organisatie zijn voor de medewerkers volop kansen aanwezig voor verdere ontwikkeling en bestaat de mogelijkheid om vakkennis met elkaar te delen. Verder kom je te werken in een prettige werkomgeving en word je lid van een enthousiast en gemotiveerd team!

Interesse in deze vacature?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sebastiaan van Wermeskerken bereikbaar op 0624232448. Uiteraard gaan wij zeer discreet om met uw gegevens en aanvullende informatie die u aan ons verstrekt. We stellen u voor door middel van een geanonimiseerd CV, zonder vermelding van persoonlijke gegevens of gegevens van uw huidige- en vorige werkgever


tel: +31(0)853035929 email: info@dentalcens.nl
AssistentePreventie-assistente